Aziatische foodtruck

Op culinair gebied zijn er altijd wel uitschieters te vinden en mag de Aziatische keuken daar zeker tot gerekend worden. Nu mag deze keuken divers genoemd worden en kan er altijd nog een onderverdeling worden gemaakt. Thais of Chinees? Allemaal komen ze weer met hun eigen gerechten en is een Aziatische foodtruck altijd de moeite van het bezoeken waard.

No Post found

Wat valt er toch veel te halen

Het type gerechten die bij een Aziatische food truck te vinden zijn, worden altijd verbonden aan een bepaalde keuken uit dit grote en divers werelddeel. Zo kunnen er Indiase, Thaise of Indonesische gerechten te vinden zijn. Aziatische gerechten staan er bekend om dat er gebruik wordt gemaakt van een groot aantal ingrediënten met een vaak pittige smaak. De presentatie speelt ook een belangrijke rol en hoort er vaak ook een passend drankje bij. Ook daarvoor kan zo een Aziatische foodtruck worden aangedaan en zijn er trucks te vinden waar je een proefje kunt nemen van een echte rijstwijn.

Populair zijn ook de vele wok gerechten en nemen ook de verschillende curries een prominente rol in. Voor elke specialiteit dus een aparte foodtruck is het altijd een leuk idee om er eentje te huren voor een feestje.