BBQ foodtruck

Een barbecue gaat er altijd wel in, ongeacht de gelegenheid en zal een BBQ foodtruck dus altijd drukbezocht zijn.Dat komt ook door de grote variatie welke er aangeboden wordt, van een mals stukje karbonade tot aan een sappig kippenpootje. De smaak van BBO is dus niet te evenaren en is zo een foodtruck altijd een gezellig samenzijn van personen die graag ook hun deel op komen “eisen”.

No Post found

Een leuke presentatie hoort er ook bij

De gezelligheid van zo een BBQ wordt versterkt door de unieke presentatie van alles. Vaak draait alles om een bepaalde topic en is de truck samen met alles dat erbij hoort dan ook overeenkomstig ingericht. Niet alleen vlees, maar ook vleesproducten zoals verschillende soorten braadworst of burgers worden op de BBQ gelegd. Het heerlijk aroma dat zich verspreidt, wordt nog kracht bijgezet met de lekkere sauzen waarmee alles opgediend wordt. Ook verschillende veggies kunnen op de gril worden geplaatst en samen of alleen worden besteld. Vegetarisch of biologisch barbecueën, kan dus ook en kan er altijd rekening gehouden worden met groepen die zich houden aan bepaalde voedingsrestricties.

Een BBQ foodtruck kan dus gerust bezocht of zelfs gehuurd worden en zorg je er alleen maar voor dat er altijd rekening gehouden wordt met een grote vraag.