Mexicaanse foodtruck

Liefhebbers van lekker eten (en wie is dat nou niet?) zullen altijd hun culinaire grenzen verleggen en is even op de Mexicaanse toer gaan dus zeker geen slecht idee. Beter wordt het nog wanneer je alles bij een foodtruck kan betrekken en geeft zo een vers bereide specialiteit altijd een apart gevoel. Ook de presentatie van het geheel doet altijd apart aan en laat dit het eten altijd lekkerder smaken.

No Post found

Worden het taco’s met een passend drankje?

Mexicaans eten wordt vaak geassocieerd met overheerlijke taco’s waar er een groot aantal combinaties mogelijk is. Echter biedt de keuken veel meer dan alleen maar taco’s en is het tijd dat je ook eens wat anders probeert bij zo een Mexicaanse foodtruck. Zo vindt je er ook de beroemde TexMex of een pittige Chili con Carne. Het zijn allemaal Mexicaanse gerechten die prima bij het concept van een foodtruck passen en dus binnen een handomdraai te serveren zijn.

Ook vegetarisch Mexicaans eten is steeds populairder aan het worden. Verse groente en fruit mogen bij geen enkele Mexicaans gerecht ontbreken en denk je hierbij gelijk aan zo een knapperige sla. Aan het geheel wordt er apart tintje gegeven door de foodtruck een passende uitstraling te geven.