Wafels foodtruck

Een vers gebakken wafel met overheerlijke stroop en de geur die er allemaal erbij hoort: het zijn allemaal zaken die geassocieerd worden met een foodtruck voor wafels. Op tal van evenementen zijn deze onmisbaar en verzamelen de bezoekers zich in grote getallen om aan hun portie wafels te komen. De wafels worden allemaal bereidt volgens een uniek recept welke eigen is voor elke foodtruck en maakt dit het juist zo leuk om bij allemaal een kijkje te nemen.

No Post found

De ene wafel is de ander niet

Het zo wel gek lopen wanneer elke foodtruck wafels zou aanbieden die allemaal dezelfde smaak hebben. Gelukkig is dat dus niet zo en vindt je een ruim aantal variëteiten zoals wafels speciaal gebakken voor de kinderen zoals stroopwafels of gegarneerd met veel chocoladesaus.

Wafels moeten altijd vers bereidt worden en is deze lekkernij niet weg te denken uit de vele evenementen.

Een foodtruck wafel kan altijd gehuurd worden en vraag je gelijk naar de specialiteit. Ook is het een leuke verrassing wanneer je op een feestje zo een foodtruck inzet voor de gasten en die naar hartenlust kennis mogen maken met alles wat er te vinden is op het gebied van wafels.